Bekijk deze video opgenomen in Miami, Florida waar Diego zijn DJI Phantom vanaf een boot op het water het luchtruim in stuurt. Allesbehalve een normale vertrekplaats voor een drone, maar Diego heeft eerder met dit bijltje gehakt.

Failsafe

Toch verloopt deze keer anders dan gepland. Om onbekende reden raakt Diego de verbinding kwijt met zijn DJI drone, waardoor het apparaat in de failsafe-mode terug gaat naar zijn vertrekpunt om vervolgens de landing in te zetten. Normaal gesproken is het natuurlijk uitstekend dat de drone naar het vertrekpunt terugkeert om te landen, maar als het vertrekpunt een varende boot betreft is dit toch een heel ander verhaal.

Reddingspoging

Vriend Manuel, met een snelle en wendbare boot, probeert de drone te redden van een verdrinkingsdood en probeert het kostbare apparaat op te vangen als de landing wordt ingezet. Bekijk de video hoe dit afloopt... miami-florida-drones-dji-phantom-2-dronemiami-florida-drones-dji-phantom-2-drone

Vergelijkbare situatie

Deze situatie vertoont veel gelijkenis met een eerder verschenen video waarin een piloot vanaf de wal verrast wordt met een lege batterij van zijn drone die boven het water zweeft.

0 Reacties

    Plaats een reactie