De maatregelen tegen het Coronavirus lijken ook in Amerika steeds verder te gaan. Op nieuwe dronebeelden van The Washington Post is te zien hoe het ooit zo bruisende Los Angeles momenteel meer op een spookstad lijkt.

Spookachtig leeg

The Washington Post heeft dronebeelden op YouTube gezet die laten zien hoe leeg Los Angeles momenteel is. De normaal zo drukke stad is bijna spookachtig leeg door de impact van de maatregelen omtrent het coronavirus. Met name de Santa Monica Pier en Hollywood liggen er bijna onwerkelijk bij.


Hollywood en Santa Monica Pier

De beelden tonen onder andere Hollywood en de Santa Monica Pier. Deze zijn bijna volledig leeg door Amerikanen die thuisblijven vanwege het coronavirus. De Verenigde Staten is momenteel in gevecht met het virus, maar president Trump heeft nog geen lockdown aangekondigd. Staten en steden bepalen hierdoor grotendeels hun eigen maatregelen op het moment.

The Washington Post

De drone-video is door The Washington Post geüpload naar YouTube. Het is zeldzaam dat de straten in Los Angels zo leeg zijn. Het is nog niet bekend hoe lang de maatregelen omtrent het coronavirus nodig zullen zijn.

0 Reacties

    Plaats een reactie