Ben je op zoek naar een goedkope camera-drone, maar zie je door de bomen het bos niet meer door alle verschillende modellen? Geen nood! Dit zijn 5 drones voor een budget onder de 500 euro waarbij je geen kat in de zak koopt!

5 drones onder €500,-

Deze 5 drones:
• Zijn volledig vliegklaar
• Bieden een goede prijs/kwaliteit-verhouding
• Zijn een uitstekende keuze voor beginners
• Bieden live camera beelden via je smartphone
• Bieden goede opnames
• Accessoires en onderdelen verkrijgbaar

Top 5

De top 5 drones voor een budget onder de €500,-

Top 5 camera drones onder 500 euro

(1) DJI Mavic Mini

Zonder twijfel de beste drone in dit rijtje én de beste keuze met een budget tot 500 euro. De Mavic Mini is het kleine broertje van DJI's bekende Mavic drone. De drone heeft inklapbare armen en is opvouwbaar tot een grootte van een smartphone. De 2.7K camera is bevestigd aan de drone middels een 3-assige gimbal. Voor €399,- koop je de starterset inclusief afstandsbediening. Voor €100,- extra koop je de Fly More Combo met o.a. 2 extra accu's, extra propellers, oplaadstation en tas.

Top 5 camera drones onder 500 euro

(2) JJRC X9 Heron

Is de Mavic Mini iets te prijzig? Kijk dan eens naar de JJRC X9 Heron. De JJRC X9 Heron is een compacte drone met 1080p Full HD camera en 2-assige gimbal. De drone kost €249,- en wordt volledig vliegklaar geleverd inclusief afstandsbediening.

Top 5 camera drones onder 500 euro

(3) VISUO Zen K1

Voor €229,- scoor je de VISUO Zen K1 drone. Deze Zen K1 heeft inklapbare armen en is opvouwbaar tot een compact formaat. De drone heeft een 4K camera, maar in tegenstelling tot de twee bovenstaande drones geen gimbal. De VISUO Zen K1 drone wordt volledig vliegklaar geleverd inclusief afstandsbediening.

Top 5 camera drones onder 500 euro

(4) Eachine E520S

Het ontwerp van de Eachine E520S is geïnspireerd op de populaire DJI Mavic 2 drone. Zo is de E520S ook inklapbaar tot een zeer compact formaat. De drone is uitgerust met een 4K camera, maar heeft helaas geen gimbal. De drone kost €159,- en wordt geleverd inclusief afstandsbediening.

Top 5 camera drones onder 500 euro

(5) Ryze Tello

De Tello drone kost nog geen honderd euro en staat garant voor veel vliegplezier. De Tello drone is ontwikkeld in samenwerking met DJI en Intel. De drone heeft een 1080p Full HD camera, maar geen gimbal. De Tello drone bestuur je via een smartphone en wordt geleverd zonder afstandsbediening. Er is wel een optionele afstandsbediening voor de Tello drone beschikbaar.

0 Reacties

    Plaats een reactie