Over de DJI Mavic Mini wordt al een tijdje gespeculeerd, maar nu lijkt definitief bewijs te zijn gevonden. De DJI Mavic Mini is namelijk geregistreerd bij de Amerikaanse FCC database, een overheidsinstantie. Via deze registratie zijn ook een paar nieuwe feiten over de Mini naar boven gekomen.

Registratie

Een registratie van de DJI Mavic Mini bij de Amerikaanse Federal Communications Commission (FCC) is onlangs op het internet verschenen. Dit betekent dat de Mini er definitief gaat komen. Eerder schreven wij al over de specificaties van de DJI Mavic Mini, maar daar zijn sinds kort een aantal nieuwe bijgekomen.

DJI Mavic Mini

De DJI Mavic Mini is een kleine drone met een vliegtijd van ongeveer 18 minuten, wat in een echte situatie waarschijnlijk iets minder dan 15 minuten betekent. Dat is bijna net zoveel als een DJI Spark, maar dan in een veel lichtere verpakking. Obstakel-sensoren zijn aan boord en de Mini zou een snelheid moeten halen van ongeveer 50 kilometer per uur. Het bereik is 5 kilometer.

FCC-registratie bevestigt bestaan DJI Mavic Mini

Camera

De DJI Mavic Mini neemt op in 4K met 30 frames per seconde. Met de camera kunnen haarscherpe beelden geschoten worden, die stabiel blijven door een 3-assige gimbal vergelijkbaar met die van de DJI Mavic Air. De fotokwaliteit is 12 megapixels.

Prijs en release

De verwachte prijs voor de DJI Mavic Mini wordt door experts geschat op $ 399. Qua release is ligt november of december het meest voor de hand. De Mini ligt dan in de winkel met de feestdagen, mooi op tijd voor het winkelseizoen. Volgens bronnen van de website DroneDJ komt er ook een pakket met remote controller of mogelijk zit deze zelfs al inbegrepen.

FCC-registratie bevestigt bestaan DJI Mavic Mini

FCC

De Federal Communications Commission regelt alle communicatie via radio, televisie, draad, satelliet en kabel in de gehele Verenigde Staten, het District of Columbia en andere Amerikaanse gebieden. Onder deze communicatiemiddelen vallen tegenwoordig ook drones. De FCC is een onafhankelijke Amerikaanse overheidsinstantie die verantwoordelijk is voor het implementeren en handhaven van de Amerikaanse communicatie wet en -regelgeving.

Foto: Drone DJ

1 Reacties

  1. UACXJO8RUL www.yandex.ru

    UACXJO8RUL www.yandex.ru

Plaats een reactie