DJI heeft haar nieuwste telg in de Osmo serie officieel gepresenteerd. De DJI Osmo Mobile 3, zoals deze door het leven gaat, is vanaf vandaag verkrijgbaar. DJI heeft weer een aantal leuke nieuwigheden toegevoegd.

DJI Osmo Mobile 3

De DJI Osmo Mobile 3 is een kleine handheld 3-assige gimbal waar je een smartphone in kan klikken. De gimbal zorgt ervoor dat de opnames met je telefooncamera erg stabiel zijn. Je kunt de gimbal nu zelfs inklappen, zodat je hem nog gemakkelijker overal mee naartoe kunt nemen. Daarnaast zijn USB-C en Bluetooth 5.0 ondersteuning toegevoegd, samen met een aantal nieuwe modi.

Instagram

Een van de functies die extra nuttig zal zijn voor Instagram-gebruikers is de mogelijkheid om razendsnel te wisselen tussen portret- en landschapsmodus. Dat kan door tweemaal op de knop Mode (M) te drukken. Met drie keer drukken schakelt de DJI Osmo Mobile 3 tussen normale camera en de selfiemodus. Helemaal 2019, dus.


Creatieve modi

De DJI Osmo Mobile 3 maakt gebruik van de geavanceerde DJI Mimo-app en biedt leuke en creatieve voorgeprogrammeerde modi. Denk hier bij aan Timelapse en Motionlapse, voor het maken van unieke video's waarbij de wereld sneller lijkt te bewegen. Of de Story Modus, die je video automatisch verandert in een echt verhaal, compleet met ondersteunende muziek en effecten. Panorma en Slow Motion modi ronden het pakket mooi af.

Gesture Control & Activetrack 3.0

Een selfie maken zonder een knop in te drukken? Dat kan, want de DJI Osmo 3 Mobile herkent ook handgebaren via Gesture Control. Maak bijvoorbeeld een 'peace sign' met je vingers en de handheldcamera begint met het aftellen van de fototimer of het aanzetten van de videocamera. DJI's beeldherkenning en algoritmes laten de Osmo Mobile 3 vervolgens objecten herkennen om te volgen de handige ActiveTrack 3.0 functie.

DJI presenteert nieuwe Osmo Mobile 3; nu verkrijgbaar

Sport Modus & Batterij

De Sport-modus is vergelijkbaar met de gelijknamige functie uit de DJI Ronin-serie. Deze verhoogt de reactiesnelheid van het apparaat om bij te blijven bij het fotograferen van snel bewegende scènes. Over het uitvallen van de DJI Osmo Mobile 3 tijdens een voetbaltoernooi hoef je je trouwens geen zorgen te maken: de batterij gaat ruim 15 uur mee volgens DJI.

Prijs en release

De prijs van de Osmo Mobile bedraagt 109 euro en bij de prijs zijn een polsband en opbergzak inbegrepen. Voor 129 euro krijgt de gebruiker er een tripod en opbergdoos bij.

0 Reacties

    Plaats een reactie