DJI heeft een nieuwe gimbal stabillisator ontworpen in de Ronin-lijn. De nieuwste telg gaat door het leven als de Ronin SC en de eerste officiële beelden zijn nog voor de aankondiging gelekt.

DJI Ronin SC

DJI maakt meer dan alleen drones. De dronefabrikant maakt tegenwoordig ook steeds vaker handzame camera's en stabilisatoren, zoals de Osmo Pocket. Later vandaag brengt DJI hun nieuwste telg in de Ronin-serie onder de aandacht, de Ronin SC. Althans, dat was de bedoeling, want de aankondigingstrailer is nu al gelekt en op YouTube te bekijken.


Compact

De DJI Ronin SC is volgens DJI lichtgewicht en compact in gebruik en dankzij de axis lock zet je het systeem snel in elkaar. De fabrikant beloofd daarbij zeer stabiele beelden. Het hele toestel is aanzienlijk kleiner dan de DJI Ronin S.

Activetrack 3.0

De Ronin SC brengt meerdere nieuwe modi met zich mee, zodat je deze kan aanpassen op de situatie. In selfie mode schiet je moeiteloos mooie plaatjes van jezelf. Liever iemand anders of een object volgen? Dan komt de Active Track 3.0 feature goed van pas. Deze is nog beter in het volgen dan voorheen.

Sport mode

Tenslotte is er voor sporters en andere snelle jongens nog een speciale sport mode toegevoegd. Deze stand is speciaal bedoeld om snelle objecten en bewegen nauwkeurig in beeld te brengen. Zo kun je de Ronin S ook voor een potje voetbal meenemen, als het aan DJI ligt.

Trailer van nieuwe DJI Ronin SC gimbal stabilisator gelekt

Roll360 en Motionlapse

Met Roll360 lijkt de hele camera snel om zijn as te kunnen draaien, wat een gaaf effect kan zijn om toe te passen. De nieuwe Motionlapse stand laat je filmbeelden die over langere tijd gemaakt zijn samenvoegen om een bijvoorbeeld een timelapse video te maken.

Afwachten

De Ronin S wordt later vandaag officieel uit de doeken gedaan. Dan weten we ook de exacte prijs en specificaties. Nog even afwachten dus.

0 Reacties

    Plaats een reactie