DJI is ons weer aan het plagen. De dronegigant lanceerde recent een nieuwe teaservideo voor een gloednieuw DJI product. De boodschap? Learn to win.

Teaservideo

De video toont een nieuw soort hardware met een DJI-camera zichtbaar in een paar korte frames. Het is moeilijk te bepalen of dit een nieuwe drone is, want het zou ook om iets anders kunnen gaan. Vorige keer werd immers de DJI Osmo Pocket camera onthuld. De video eindigt met het tonen van de datum waarop we meer te horen krijgen: 06-11-2019.

Camera

Wie goed oplet tijdens de teaser merkt een nog een aantal andere zaken op. Zo lijken de objecten in de video op draaiende wielen of motoren. De eerdergenoemde camera lijkt een FOV-indicatie van 120 graden te hebben en er komt kort een LED-indicator in beeld, waarschijnlijk om de laadstatus van de batterij aan te geven. Met deze feiten in het achterhoofd lijkt de kans te bestaan dat het wederom om een product gaat met een sterke focus op fotografie.

Racedrone?

Dan is er nog het geluid in de video, dat vaag iets weg heeft van racende auto's. Met deze associatie komen we toch weer bij de dronewereld uit. Droneracing, een tak van sport die steeds groter wordt, was tot nu toe nooit een DJI-aangelegenheid. Duiden slogan en de brommende racegeluiden in deze video wellicht op een verandering op dit gebied heeft DJI een FPV-racedrone in ontwikkeling? We schatten de kans zelf niet groot, maar sluiten het ook zeker niet uit.

DJI teaset wederom nieuw product

Onthulling

Wat tenslotte nog opvalt aan de teaser is dat er totaal geen sprake is van een locatie. Vorige DJI-teasers hadden gaven duidelijk de locatie va de presentatie aan, zoals bijvoorbeeld New York. Daar is deze keer geen sprake van. Dit doet vermoeden dat DJI de aankondiging vooral online gaat doen. Veel mysteries dus, maar gelukkig zal DJI deze morgen uit te doeken doen. Wij zitten er klaar voor!

0 Reacties

    Plaats een reactie