Dit weekend organiseerde Drone Champions League (DCL) spannende droneraces in München, Duitsland. Team Rotorama werd winnaar op dag 1 en Team NEXXBladses Racing pakte de hoofdprijs op dag 2.

MASH

Drone Champions League (DCL) is een toonaangevende droneracing competitie met verschillende wedstrijden in Europa. Aan DCL was de eer om een dronerace te organiseren tijdens MASH, een event met aandacht voor actiesporten, zoals BMX, skate- en wakeboarding. MASH wordt gehouden in het Olympiapark in München.

DCL Drone Prix Munich 2018 groot succes

Drone Prix Munich 2018

Met de editie Drone Prix Munich 2018 heeft DCL wederom geschiedenis geschreven. DCL verzorgde 2 professionele droneraces verdeeld over 2 dagen: vrijdag 22 juni 2018 en zaterdag 23 juni 2018. Op donderdag werden de eerste oefenrondjes gevlogen en op zondag sluit DCL af met demonstraties en vlieglessen voor het publiek.

DCL Drone Prix Munich 2018 groot succes

Livestream

Tijdens de livestream werd de race beter dan ooit tevoren in beeld gebracht. Prachtige dronerace beelden gecombineerd met het opzwepende geluid van presentator Matt Andrews aangevuld met het commentaar van droneracing expert Martijn de Kemp. De Kemp is een bekende droneracer uit Nederland die zelf ook meedeed aan eerdere edities van DCL. Zo vloog de Nederlandse commentator mee tijdens DCL races in Roemenië, Brussel en Berlijn.

DCL Drone Prix Munich 2018 groot succes

Offline

Op vrijdag was de livestream een lust voor het oog. Op zaterdag liet de livestream de thuisblijvers na enkele uren in de steek. Je kunt de livestreams nog steeds terugkijken.

Livestream Race #1

Bekijk livestream van dag 1tijdens DCL Drone Prix Munich 2018 tijdens MASH Festival in Olympiapark in München, Duitsland.

Livestream Race #2

Bekijk livestream van dag 2 tijdens DCL Drone Prix Munich 2018 tijdens MASH Festival in Olympiapark in München, Duitsland.

Winnaars Race 1

Race 1 van Drone Prix Munich vond plaats op vrijdag 22 juni 2018 en kende de volgende winnaars:

1. Rotorama
2. Raiden Racing
3. NEXXBlades Racing

DCL Drone Prix Munich 2018 groot succes

Winnaars Race 2

Race 2 van Drone Prix Munich vond plaats op zaterdag 23 juni 2018 en werd gewonnen door:

1. NEXXBlades Racing
2. Quad Force One
3. Raiden Racing

DCL Drone Prix Munich 2018 groot succes

Drone Prix Madrid 2018

De volgende DCL races zijn onderdeel van de Expodronica beurs in Madrid. Op 4 en 5 juli 2018 wordt er tijdens Drone Prix Madrid 2018 gestreden in een stierenvechtarena in Madrid.

0 Reacties

    Plaats een reactie