Dolce & Gabbana zorgde voor een unieke modeshow toen er geen modellen, maar drones het podium op kwamen. De drones droegen de nieuwe collectie handtassen van het modemerk.

Drones

Domenico Dolce en Stefano Gabbana hebben voor een stunt gezorgd tijdens hun modeshow in Milaan. Daar lieten de twee modeontwerpers drones het podium op vliegen om de nieuwe collectie handtassen te demonstreren aan het publiek.

Dolce & Gabbana showt handtassen met drones op de catwalk

WiFi uitschakelen

De bezoekers van de modeshow werden herhaaldelijk opgeroepen de WiFi op hun mobiele telefoons uit te schakelen. Toen eenmaal de drones op het podium verschenen wisten zij direct waarom. Het WiFi signaal kan namelijk storing veroorzaken waardoor de drones oncontroleerbaar worden.

Autonoom

De drones vliegen autonoom over een voorgeprogrammeerde route. Aan de bovenzijde van de drone is een lichtgevende bol geplaatst die helpt bij het herkennen van de vlieglocatie voor de computer die de controle heeft over de drones.

Modellen

De nieuwe collectie kleding van Dolce & Gebbana werd nog wel door modellen gepresenteerd.

Unieke modeshows

Het komt vaker voor dat modeontwerpers hun nieuwe collectie op een unieke manier presenteren. Zo koos het modemerk Gucci er vorige week voor om modellen met hun eigen 'afgehakte' hoofd de catwalk te betreden.

Dolce & Gabbana showt handtassen met drones op de catwalk

0 Reacties

    Plaats een reactie