De Kentucky Fried Chicken in India heeft een limited edition drone ontwikkeld die de piloot zelf in elkaar kan zetten. Er zijn 50 exemplaren gemaakt die weg gegeven worden aan klanten die op 25 en 26 januari Smoky Grilled Wings kopen.

Bouwpakket

De KFO (Kentucky Flying Object) drone van Kentucky Fried Chicken in India is een Do It Yourself (DIY) drone. Dit betekend dat de drone wordt geleverd als een bouwpakket die je zelf in elkaar kunt zetten. De wordt geleverd als een doosje waar normaal heerlijke stukken kip in worden geserveerd.

Drone

De drone heeft een vliegtijd van zo'n 5 minuten en wordt bestuurd via een speciale smartphone app. De drone is een quadcopter met aan de bovenkant KFC vleugels waarbij de vergelijking tot kip vleugels wordt gemaakt.

Winnen

Er zijn in totaal 50 exemplaren van de KFO drone gemaakt. De drones zijn niet te koop, maar worden in 10 verschillende steden verloot. Om kans te maken op 1 van de 50 exemplaren moet je op 25 of 26 januari een porsie Smoky Grilled Wings kopen bij de aangesloten restaurants.

Kentucky Fried Chicken India geeft limited edition KFO drone weg

0 Reacties

    Plaats een reactie