Parrot is na lange tijd weer actief in de drone wereld. Eerder deze week kwam de dronefabrikant met een nieuwe lijn rondom de Parrot Mambo drone en nu volgt ook een nieuwe versie van de Bebop 2. De Parrot Bebop 2 Power heeft een langere vliegtijd en wordt geleverd met de nieuwe Cockpit Glasses 2. Daarnaast beschikt de drone over een handvol nieuwe slimme functies.

Parrot Bebop 2 Power

Parrot komt bijna twee jaar na de release van de Bebop 2 nu met de Power versie. Deze drone heeft sterkere accu's waardoor de vliegtijd is verlengt met 5 minuten. De Parrot Bebop 2 Power wordt tevens standaard geleverd met twee accu's waardoor je een totale vliegtijd hebt van een uur. Qua uiterlijk heeft de Parrot Bebop 2 Power een robuust uiterlijk van een mat en glanzend zwarte kleur.

Parrot introduceert Bebop 2 Power drone

Slimme functies

Naast de langere vliegtijd beschikt de Parrot Bebop 2 Power nu ook standaard over de follow me functie. Waar je bij de voorgaande Parrot Bebop 2 dit nog als extra moest aankopen, kun je het nu direct gebruiken. Ook beschikt de Parrot Bebop 2 Power over de functie 'Touch n Fly'. Hierin druk je in de Freeflight 3 applicatie op een locatie waar je heen wilt en de drone zal er zelf naartoe vliegen.

Selfie

De Follow me functie en Touch n Fly vallen onder de nieuwe Camera-man mode. Hierin vindt je handige flight modes waarin je te gekke selfies en 360 graden panorama's kunt maken. De selfie functie kent vier verschillende opties: Orbit, Tornado, Parabola en Boomerang.

Parrot introduceert Bebop 2 Power drone

In de lucht gooien

Het wordt met de Parrot Bebop 2 Power editie mogelijk om de drone vanuit de hand te lanceren. Dit is een functie die eerder al bij de Parrot Rolling Spider mogelijk was en nu dus ook bij de Bebop 2 Power. De hand lancering is via de applicatie in te stellen waarna de dronepiloot de drone in de lucht kan gooien. De drone zorgt er vervolgens zelf voor dat hij blijft vliegen.

Parrot introduceert Bebop 2 Power drone

Locate my Bebop

Parrot heeft ook een handige functie toegevoegd voor het geval je de drone ooit kwijt zal raken. Met "Locate my Bebop" vind je de drone binnen no-time terug. Op een kaartje via de mobiele applicatie zie je direct waar de drone zich bevindt. Ook kun je ervoor zorgen dat de drone een geluidsignaal produceert waardoor je hem op basis van het geluid terug kunt vinden.

Nieuwe Cockpitglasses 2

De Parrot Bebop 2 Power wordt geleverd met een vernieuwde FPV bril. De Parrot Cockpitglasses 2 heeft een betere pasvorm en is een stuk lichter dan zijn voorganger. De bril weegt exclusief smartphone slechts 209 gram waar zijn voorganger 390 gram woog.

Parrot introduceert Bebop 2 Power drone

Verkrijgbaar

De Parrot Bebop 2 Power is verkrijgbaar als complete set met daarin alles wat je nodig hebt om te vliegen. De Parrot Bebop 2 Power - Pack FPV wordt geleverd met Skycontroller 2, Cockpitglasses 2 en 2 krachtige batterijen. Het pakket kost 699 euro en is direct leverbaar.

Nieuwe Mambo serie

Eerder deze week introduceerde Parrot de nieuwe lijn Mambo mini drones. Bij de Mambo FPV kijkt de dronepiloot live mee met de camera waarbij de telefoon geplaatst kan worden in de meegeleverde Cockpitglasses 2.

Parrot introduceert Bebop 2 Power drone

1 Reacties

  1. henk

    hallo, ik heb een vraag over de poweraccu. kan die ook in de normale bebop 2? alvast bedankt, Henk

Plaats een reactie