Yuneec heeft een nieuwe software uitgebracht waardoor er een aantal handige functies voor luchtfotografie zijn toegevoegd. Met de software 3.0 wordt het maken van prachtige luchtopnames een koud kunstje.

Nieuwe functies

Dronefabrikant Yuneec heeft een nieuwe software update uitgebracht die ervoor zorgt dat het maken van prachtige luchtopnames nog eenvoudiger wordt. De nieuwe functies die zijn toegevoegd zijn POI missie, Panorama, Burst foto en Time lapse.

Nieuwe features Yuneec Typhoon H in Software 3.0

POI missie

De Point of Interest missie zorgt ervoor dat de drone een specifiek object vastlegt. Dit object blijft midden in beeld van de camera staan waarna de drone er een rondje omheen vliegt op een vooraf ingestelde hoogte.

Panorama

Bij het maken van een panorama foto blijft de Yuneec Typhoon H drone op een vaste lokatie zweven waarna de camera aan de onderzijde rond draait om een 360 graden panorama foto te maken.

Burst foto

Dankzij de software update kan de Yuneec Typhoon H ook snel achter elkaar meerdere foto's maken. In burst modus laat je de drone veel foto's maken en kies je achteraf de beste foto's uit.

Time lapse

Met de functie Timelapse vliegt de drone op lage snelheid van A naar B en maakt ondertussen honderden foto's. Door de foto's achter elkaar te plaatsen met een bepaalde interval krijg je een versnelt effect.

Update

De nieuwe update voor de Yuneec Typhoon H drone is te downloaden op de website van de fabrikant. Daarnaast is het ook mogelijk de software update via de remote controller uit te voeren.

0 Reacties

    Plaats een reactie