Het bedrijf AirSelfie is bezig met de ontwikkeling van een drone die selfies kan maken en zoekt daarvoor extra investeringen via crowdfundingplatform Kickstarter. De drone is o.a. voorzien van een HD-camera HD-camera van 5 megapixels, stabilisator sensor en weegt maar 52 gram. De AirSelfie is via Kickstarter beschikbaar als pre-order voor een prijs van 200 dollar.

AirSelfie Kickstarter campagne

Het bedrijf AirSelfie wil in een drone ontwikkelen die selfies kan maken en zoekt daarvoor investeerders via Kickstarter. De drone kan gemakkelijk worden vervoerd, omdat deze in een telefoonhoesje is ingebouwd. Het idee is afkomstig van Edorardo Stroppiana, medeoprichter van AirSelfie, en wordt ondersteund door een internationaal team. “Vele mensen vliegen niet met drones omdat ze moeilijk te bedienen zijn, veel kosten en te groot zijn om overal mee naar toe te nemen, maar met AirSelfie willen we een creatieve revolutie beginnen”, aldus Edorardo.

Eigenschappen van de AirSelfie

De AirSelfie heeft een HD-camera van 5 megapixels en weegt maar 52 gram. De vliegtijd van de drone is 3 minuten, maar dankzij de ingebouwde powerbank in het hoesje kan de drone 20 keer achter elkaar worden opgeladen. De drone bestaat verder uit een aluminium frame, stabilisatie sensor, ingebouwde micro SD kaart van 4 GB en nog veel meer. Wanneer je met de AirSelfie een foto maakt, wordt deze automatisch naar je telefoon gestuurd.

Nieuw op kickstarter: AirSelfie

Beschikbaar voor pre-order

De portable drone kan buiten het maken van selfies geen andere dingen doen, zoals bijvoorbeeld het uitvoeren van flips. De AirSelfie is via Kickstarter beschikbaar als pre-order voor een prijs van 200 dollar. Deze prijs is redelijk hoog voor een drone die enkel selfies kan maken. Echter is het wel uniek dat een drone van dit formaat deze eigenschappen bezit. Het bedrijf verwacht de AirSelfie in 2017 wereldwijd te kunnen leveren aan geïnteresseerde consumenten.

0 Reacties

    Plaats een reactie