Sunflower Labs introduceert een nieuw beveiligingssyteem voor huizen dat naast diverse outdoor-sensoren ook uitgerust is met een drone.

Beveiligingssysteem

Het Sunflower Home Awareness System is het eerste beveiligingssysteem gericht op consumenten dat een drone gebruikt voor extra verkenning van een perceel bij een alarm.

Sunflower Smart Light

Het systeem bestaat uit diverse tuinlampen uitgerust met 360 graden sensoren die ongewenste bezoekers kunnen detecteren. Zodra de sensoren een alarm geven, kan de huiseigenaar met behulp van de drone naar de plek gaan waar een indringer gesignaleerd is. Een grappig detail is dat je de tuinlampen ook van kleur kan laten veranderen.

Nieuw beveiligingssysteem voor consumenten met behulp van drone

App

Het systeem is te bedienen via een mobiele app. Via de app kun je notificaties ontvangen en instellen wanneer het systeem wel of juist geen alarm hoeft te geven.

Nieuw beveiligingssysteem voor consumenten met behulp van drone

Drone

De drone wordt door het bedrijf betiteld als "Sunflower Flying Camera". De quadcopter is uitgerust met een hoge resolutie camera met infra-rood nachtzicht. Het geïntegreerde GPS-systeem is bij uitstek geschikt voor precieze navigatie in een relatief kleine ruimte.

Nieuw beveiligingssysteem voor consumenten met behulp van drone

Reserveren

Het Sunflower Home Awareness System is vanaf heden te reserveren via de website van Sunflower Labs. Het systeem is naar verwachting verkrijgbaar in 2017.

1 Reacties

  1. Ibrahim

    hallo, vliegt de drone uit zichzelf naar de plek waar beweging is gedetecteerd of moet ht naar de plek bestuurd worden? Met vriendelijke groet, Ibrahim Hello, does de drone fly automatically by itself to the place where movement has been detected, or does it has to be send manual by hand? kind regard, Ibrahim

Plaats een reactie