Het tech bedrijf Aeryon Labs Inc. heeft een nieuwe dronecontroller gepresenteerd voor de Aeryon Skyranger drone. Volgens de fabrikant kunnen dronepiloten door middel van deze controller nog preciezer de drone besturen. Het is nog niet duidelijk wanneer de controller beschikbaar is voor consumenten.

Aeryon Joystick Controller

Aeryon Joystick Controller is het nieuwste product van Aeryon Labs Inc. De controller is ontworpen om dronepiloten die alleen gebruik maken van een tablet of mobiel een nog betere controle te geven over de Aeryon SkyRanger. De joystick is gemaakt om op de Panasonic Toughpad vast te klikken, maar kan worden versteld om op veel andere tablets en telefoons te passen. De controller is gemaakt om in bijna alle weersomstandigheden gebruikt te kunnen worden en heeft meerdere vliegmodi om de vliegervaring voor de piloot nog leuker te maken.

Aeryon Labs introduceert nieuwe controller

Het is nog niet duidelijk wanneer de remote controller beschikbaar is voor consumenten. Wat de Aeryon Joystick Controller moet gaan kosten is nog niet bekend. Het is dus nog afwachten of het product een succes wordt en of het werkelijk zorgt voor een betere besturing van de Aeryon SkyRanger.

Aeryon Labs Inc.

Aeryon Labs Inc is een “small Unmanned Aerial System”(sUAS) leverancier en ontwikkelt nieuwe technologieën. Het bedrijf is bezig met het produceren van computer- en videotechnologie, telecommunicatie, software en nog veel meer. Ook ontwikkelt het bedrijf veel drone gerelateerde producten zoals de Aeryon SkyRanger drone en de nieuwe Aeryon Joystick Controller.

0 Reacties

    Plaats een reactie