Schokkende filmpjes met je mobiele telefoon behoren vanaf nu tot de verleden tijd. DJI heeft vandaag namelijk de nieuwe DJI Osmo Mobile gepresenteerd. In deze handheld gimbal bevestig je jouw smartphone en maak je voortaan stabiele opnames.

Handheld gimbal

Onlangs kwam DJI nog met de Osmo+ handheld gimbal op de markt en deze wordt nu al snel gevolgd door de DJI Osmo Mobile. Deze handheld gimbal heeft een speciale mount voor je smartphone. Je telefoon zit nu stevig vast en wordt op 3 assen gestabiliseerd.

DJI Go App

Op je iOS of Android telefoon installeer je de DJI Go app waardoor extra camera functies beschikbaar zijn, zoals het direct livestreamen naar YouTube en het maken van timelaps video's. In de panorama fucntie beweegt de DJI Osmo Mobile zelf in het rond en plakt verschillende foto's aan elkaar.

Prima alternatief

Er is een breed assortiment aan accessoires beschikbaar voor de DJI Osmo Mobile. De handheld gimbal kan bijvoorbeeld op een tripod bevestigd worden waardoor je hem stabiel op een tafel zet. De DJI Osmo Mobile is inmiddels verkrijgbaar en kost 339 euro. Dit scheelt ruim 410 euro ten opzichte van de DJI Osmo+. Heb je dus een goede camera in je telefoon dan is de DJI Osmo Mobile dus een prima alternatief.

DJI presenteert nieuwe Osmo Mobile

2 Reacties

  1. Rick Hessing

    Heb de Osmo Mobile sinds 2 dagen binnen en ben er meer dan tevreden over. De gimbal functioneert zoals verwacht en ook de batterijduur is acceptabel. Behalve dat je met de DJI Go app heel veel functies hebt (zoals Active Tracking), merk ik dat ik toch eerder de camera van Samsung zelf opstart. Dit omdat je met de DJI Go app niet hoger kan filmen dan 1080p. Nu las ik dat er in een update ondersteuning komt voor 2.7k en 4k maar voorlopig moet ik daarvoor de camera van mijn S7 gebruiken. Helaas is het live streamen nog niet beschikbaar voor de Android versie en alleen voor de iOS gebruikers beschikbaar maar dit zal met een komende update toegevoegd worden, aldus DJI. Oplossing voor de Samsung gebruikers: in de camera app vind je onder het kopje stand de optie om live te streamen naar Youtube.

  2. Harish

    Satisfied beyond my expectations. Active tracking is perfect. Watch this link https://youtu.be/iQj9XWq7Qvo

Plaats een reactie