Een kerk uit het Zweedse Uppsala gaat drones inzetten om bijbels te droppen in IS gebied. Dit doen zij om de hoop en liefde van het woord van God door te geven in een gebied waar de bezolking zit opgesloten, en waar mensenrechten worden geschonden.

Irak

De planning is om de drones dit najaar al richting Irak te laten vliegen. De drones moeten op grote hoogte vliegen zodat zij moeilijk neer te halen zijn.

Elektronische bijbels

De drones worden voorzien van kleine elektronische bijbels ten grote van een pillendoosje. De bijbels kunnen van een schermpje gelezen worden en er zijn geen batterijen voor nodig meldt de Zweedse tv-zender SVT.

Zweedse kerk gaat met drones bijbels droppen in IS gebied

2 Reacties

  1. ayo

    Ik hoop dat degenen die dit doen beseffen, dat ze degenen die zon Ebijbel in bezit hebben in groot gevaar brengen. De IS-moordenaars zullen iedereen die zon ding heeft opsporen en waarschijnlijk een kopje kleiner maken.

  2. ayo

    zoals het spreekwoord luidt: de weg naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen.

Plaats een reactie