Lume Cube, de wereldbekende lichtkubus, heeft een nieuwe lijn geïntroduceerd voor drones. Met behulp van speciale mounts is het nu mogelijk om twee Lume Cubes te bevestigen aan een Phantom 4 of Typhoon H, goed voor zo'n 3.000 lumen licht.

Lume Cube nu beschikbaar voor DJI Phantom 4 en Yuneec Typhoon H

Lume Cube is een met siliconen beklede kubus van 3.8 x 3.8 cm dat je kunt gebruiken als externe lichtbron. Lume Cube is 's werelds eerste technisch geavanceerde externe flitser en videolamp in één.

Smartphone app

Je kunt de Lume Cube zowel handmatig als via Bluetooth bedienen. Via de smartphone app voor iPhone of Android heb je ook op afstand volledige toegang tot het slimme lampje. Zo is het mogelijk om met de app de helderheid van de lamp te regelen, de flitsduur te bepalen en de rode-ogen reductie te regelen.

Lume Cube nu beschikbaar voor DJI Phantom 4 en Yuneec Typhoon H

Lumen

Iedere Lume Cube genereert zo'n 1.500 lumen licht. De lumen is een eenheid om de lichtsterkte voor een lamp uit te drukken. Natuurlijk zegt dit dit getal je weinig weinig, maar onderstaande afbeelding spreekt waarschijnlijk boekdelen. Je kunt het vermogen dimmen van 1500 naar 0 lumen.

Lume Cube nu beschikbaar voor DJI Phantom 4 en Yuneec Typhoon H

Drones

Met de komst van speciale bevestigingssteunen is het vanaf heden ook mogelijk om Lume Cube te bevestigen aan je DJI Phantom 4 en Yuneec Typhoon H drone. Lume Cube ontwikkelde zelf de 'mounts' die het mogelijk maken twee Lume Cubes aan eerdergenoemde modellen drones te bevestigen.

Lume Cube nu beschikbaar voor DJI Phantom 4 en Yuneec Typhoon H

Lichtbron

Natuurlijk weet je dat het vliegen in de schemering of duisternis in Nederland verboden is, maar Lume Cube is meer dan alleen een lamp in het donker. Lume Cube zorgt voor de extra lichtbron die het mogelijk maakt je onderwerp extra uit te lichten. Naast een enorme lichtbron van 3.000 lumen (2 x 1.500 lumen) kan de Lume Cube ook functioneren als flitser bij het maken van foto's.

Lume Cube nu beschikbaar voor DJI Phantom 4 en Yuneec Typhoon H

Waterdicht

Een leuke bijkomstigheid van de Lume Cube is dat het apparaat waterdicht is tot maar liefst 30 meter diepte, waardoor je het kubusje ook perfect los kunt gebruiken in combinatie met een GoPro tijdens het zwemmen, surfen of duiken.

Accu

Lume Cube heeft een ingebouwde accu en is via USB in ongeveer 90 minuten weer volledig opgeladen. Op vol vermogen kan de LED lamp 20 minuten lang branden, op 90% van het vermogen al een half uur en op 50% zelfs ruim 2 uur.

Lume Cube

Lume Cube werd in november 2014 geïntroduceerd via crowdfunding-plaform Kickstarter. Na een succesvolle inzamelingsactie groeide het merk razendsnel uit tot de nummer 1 portable videolamp. Niet alleen werd de campagne verkozen tot Staff-pick, maar werd Lume Cube ook verkozen tot USA Today’s Best of CES en winnaar van de VideoMaker Editor's CES Choice Award. Lume Cube voor drones is nu verkrijgbaar bij: Droneshop.nl.

0 Reacties

    Plaats een reactie