Italië is afgelopen week getroffen door flinke aardbevingen waarbij inmiddels 267 mensen om zijn gekomen. Reddingswerkers zoeken momenteel nog met man en macht naar overlevenden onder het puin. Inmiddels zijn er al 215 mensen levend onder het puin vandaan gehaald.

Dronevideo's tonen ravage van aardbevingen in Italië

Drone video's

Veel wegen zijn onbegaanbaar door de puin. Op internet zijn verschillende drone video's geplaatst die de enorme ravage in Italië laten zien. Of er ook met behulp van drones naar overlevenden onder het puin wordt gezocht is niet bekend.

Amatrice

In de onderstaande video zijn de brandweerlieden te zien die zoeken naar overlevenden in de Italiaanse plaats Amatrice.

Pescara del Tronto

De stad Pescara del Tronto is ook flink getroffen door de aardbevingen. Ook hier lopen de brandweerlieden door het puin op zoek naar overlevenden.

0 Reacties

    Plaats een reactie