In Nieuw-Zeeland heeft Flirtey de eerste officiële commerciële bezorgservice ter wereld uitgevoerd met drones. In de plaats Auckland vloog de Domino's bezorgdrone door de lucht om een overheerlijke pizza te bezorgen.

Nieuw-Zeeland

Flirtey en Domino's zijn een samenwerking aangegaan om de drone bezorgservice te realiseren. In Nieuw-Zeeland laat de wet- en regelgeving deze bezorgservice van de toekomst toe. Op 25 augustus hebben de twee bedrijven dan ook de eerste officiële bezorgvlucht ter wereld uitgevoerd.

Vliegen

De bezorgdrone is in staat om autonoom van a naar b en terug te vliegen. Dit doet de drone op een hoogte van 60 meter. De drone land niet voor de deur van de klant maar laat de bestelling via een kabel naar beneden zakken. Wanneer de bestelling is ontvangen vliegt de drone weer terug naar Domino's om de volgende bestelling op te halen.

Verpakking

Naast de demonstratie van de drone is ook de nieuwe verpakking getoond die de pizza's warm moet houden tijdens de vlucht. Deze state-of-the-art verpakking moet vooral de smaak van de pizza waarborgen.

Domino's en Flirtey voeren eerste commerciële bezorgservice uit

Flirtey

Flirtey is een van de toonaangevende bedrijven wanneer het gaat om de drone bezorgservice. Het bedrijf bezorgde in Amerika de boodschappen van de 7-eleven en wisten ook de eerste dronebezorging uit te voeren in stedelijk gebied.

0 Reacties

    Plaats een reactie