Alexander Klöpping, bekend als vaste tafelgast in De Wereld Draait Door (DWDD) en oprichter van Blendle, is ook een trotse bezitter van een DJI Phantom 4 drone. Hij nam zijn nieuwste speeltje mee naar Italië en maakte deze mooie beelden:

Vakantieverblijf

In de video zie je het prachtige Italiaanse heuvellandschap vanuit een uniek perspectief. Ook zie je een mooie close-up van het prachtige vakantieverblijf waar Klöpping en zijn reisgezellen verbleven. De Phantom 4 drone had allesbehalve vakantie, want deze werd op de proef gesteld door een sportief drietal op mountainbikes.

Alexander Klöpping maakt dronevideo in Italië met Phantom 4

BN'ers en drones

Langzaam maar zeker duiken er steeds meer BN'ers op die de wereld van drones ontdekken. Zo is Marco Borsato wel eens betrapt achter 't roer van een DJI Phantom drone, speelde Gregory van der Wiel met een drone op zijn tropische vakantiebestemming en 538-presentator Coen Swijnenberg heeft al meerdere malen laten zien dat hij de control-sticks van zijn Phantom evengoed beheerst als de schuiven op een mengpaneel.

Alexander Klöpping maakt dronevideo in Italië met Phantom 4

0 Reacties

    Plaats een reactie