De Spaanse zanger Enrique Iglesias is tijdens een concert in Mexico gewond geraakt door de propellers van een DJI Inspire 1. De drone vloog boven het podium om shots van de ruim 12.000 gillende fans te maken toen Iglesias de drone probeerde vast te pakken. Dit liep niet goed af voor de zanger die hierdoor bijna een vinger verloor. .

Door gaan

Iglesias probeerde de drone aan de bovenkant vast te pakken waardoor hij door de propellers van de drone geraakt werd met een flinke wond als gevolg. Naast het podium werd de zanger snel behandeld en ging hij vervolgens door met zijn show. Ondanks dat het bloeden niet stopte ging hij nog een half uur door met zijn optreden waarna hij direct naar het vliegveld werd vervoerd waar een ambulance op hem stond te wachten. Na een snelle behandeling vloog hij direct naar Los Angeles om zich daar door een specialist te laten behandelen.

Liefde voor de fans

De 12.000 fans in het Plaza de Toros de Playas in Tijuana, Mexico waren door het dollen heen toen Enrique Iglesias op afraden van het management toch doorging met zijn show. Het bloeden wilde maar niet stoppen en zijn witte T-shirt zat al snel onder het bloed. Om zijn waardering aan zijn fans duidelijk te maken probeerde de Spaanse zanger met zijn bloedende hand een groot hart op zijn shirt te tekenen. enrique-iglesias-drone-dji-inspire-1-quadcopter-ongeluk-bloed-vingers-hartjeenrique-iglesias-drone-dji-inspire-1-quadcopter-ongeluk-bloed-vingers-hartjeenrique-iglesias-dji-inspire-1-drone-quadcopter-ongeluk-bloed-vingersenrique-iglesias-dji-inspire-1-drone-quadcopter-ongeluk-bloed-vingers

2 Reacties

  1. dr0nie

    Hahah slimme actie

  2. BonAerials

    Tja... wat kan ik zeggen... "Don't touch a wild animal... it'll bite you!" (wild animal = Inspire 1)

Plaats een reactie