Minister President Mark Rutte bracht een bezoek aan de Chinese drone fabrikant DJI. Onder leiding van DJI-ceo Frank Wang kreeg Rutte een rondleiding en mocht hij vliegen met de DJI Inspire 1. Het vliegen ging hem goed af en hij had er veel plezier in. Hij maakte zelfs nog een dronie. In de Chinese stad Shenzhen vestigen steeds meer hightech-bedrijven waardoor het gebied China’s ‘Silicon Valley’ genoemd wordt. dji-inspire-1-minister-president-mark-rutte-china-shenzhen.

Mark Rutte

“We kunnen onze ogen niet sluiten voor de innovatieve ontwikkelingen in China”, zei Minister President Mark Rutte bij zijn bezoek aan de Chinese drone fabrikant. Rutte is voor een vijfdaags bezoek in China en bezocht naast DJI ook Huawei, een Chinees bedrijf dat apparatuur voor telecommunicatie maakt. minister-president-mark-rutte-dji-inspire-1-china-silicon-valley-shenzhen-phantom-vision-plusminister-president-mark-rutte-dji-inspire-1-china-silicon-valley-shenzhen-phantom-vision-plus

Debat voeren

Rutte wilt weten welke ontwikkelingen er zijn en wilt in Nederland debat voeren over deze ontwikkelingen. Er moet volgens Rutte een goede balans komen tussen alle belangen. Staatssecretaris Mansveld van Infrastructuur en Milieu vergezelde Rutte bij zijn bezoek aan China.

0 Reacties

    Plaats een reactie