David Berkowitz van MRY schreef een blog over de toekomst van drones en de ‘take your drone to work day’. In het blogbericht geeft Berkowitz 5 redenen waarom drones niet op de werkplek thuis horen. Op het kantoor vliegen al een aantal drones die de huidige werknemers moeten ondersteunen. In de onderstaande ludieke video zie je drones naar de wc gaan en een rook pauze nemen. .

5 redenen waarom drones niet op een kantoor thuis horen

De 5 redenen waarom David Berkowitz vindt dat drones niet op een kantoor thuis horen. 1. Ik ben geen drone piloot Voor het vliegen met een grote drone besloot Berkowitz met een kleine drone te vliegen. Na elke 5 minuten vliegtijd konden zijn collega’s de stukken die van het plafond afkwamen opruimen. Gelukkig zullen drones in de toekomst uitgerust worden met ontwijk systemen waardoor een crash minder snel voor komt. 2. Drones drukken snel persoonlijkheden uit Op het kantoor van MRY kregen de drones ieder een eigen naam. Al snel zoemden Eddie en Shireen door het kantoor en kregen een eigen identiteit. Als nieuwe werknemers in het bedrijf vroegen ze door het gezoem veel aandacht. De drones nemen tijdens meetings ook erg veel ruimte in beslag. 3. Drones maken ons dik en lui Een van de minpunten van kantoorwerk is dat je soms je bureau moet verlaten om bijvoorbeeld een printje te pakken of om koffie te halen. Dit zal door de drones niet meer hoeven. Drones kunnen koffie brengen of je bestelde eten tot je bureau bezorgen. drone-kantoor-coffee-copter-bezorgen-collegadrone-kantoor-coffee-copter-bezorgen-collega4. Drones kunnen ons vervangen In de toekomst kunnen drones voor het personeel vergaderingen bijwonen. Alle belangrijke informatie uit de meeting wordt samengevat zodat je perfect kunt multitasken. 5. Drones zijn slecht voor de kantoor cultuur Wanneer collega’s hun bureau niet meer verlaten en steeds meer taken door drones over laten nemen, zijn er nog maar weinig sociale contacten op de werkvloer.

Drones komen er aan

Hoewel de mogelijkheden van drones nu nog vaak niet toepasbaar zijn, kan dit in de toekomst wel gebeuren. Mensen zijn vaak nog bang voor de mogelijkheden van drones, maar dit was ook het geval met de opkomst van de computer, mobiele telefoon en fax apparaten. Voor we het weten zijn drones een dagelijks onderdeel van ons leven. drone-roken-pauze-kantoor-sigaret-vasthouden-officedrone-roken-pauze-kantoor-sigaret-vasthouden-office

1 Reacties

  1. Thijs__

    Hahahah dik en lui?! Super chill om koffie te laten brengen! ;)

Plaats een reactie