Op 16 februari maakte wij de winnaar van de Hubsan X4 mini drone bekend: Erik Groenenboom. Gisteren zocht Marco de Groot, van Drones.nl, Erik op in zijn woonplaats Amsterdam en overhandigde hem de Hubsan X4 mini drone. Hier konden wij ook zijn blauwe Dodge Campervan bewonderen waar hij samen met zijn vriendin een reis mee gaat maken.

Gewonnen

Voor de winactie vroegen wij jullie om te vertellen waar jullie de mini drone voor zouden gebruiken. Erik maakt deze zomer samen met zijn vriendin Willemijn een reis langs Europese ‘Spookdorpen’. Behalve verhalen en foto’s willen zij dolgraag een mooie film maken in deze, om wat voor reden dan ook, verlaten dorpjes. Met een drone kunnen zij op plekken komen die anders niet (meer) goed bereikbaar zijn. winnaar_hubsan_x4_erik_groenenboom_dronewinnaar_hubsan_x4_erik_groenenboom_drone

Spookdorpen

Deze zomer trekken Erik en zijn vriendin Willemijn met een mooie blauwe Dodge Campervan langs spookdorpen en volksfeesten in Europa. In de loop der jaren zijn tientallen steden en dorpen verlaten. Met uiteenlopende redenen; oorlogen, overstromingen, ziektes, maar ook economische redenen (afgenomen landbouw, mijnbouw, toerisme).

Volksfeesten

Erik en Willemijn gaan op zoek naar de minder bekende volksfeesten van Europa. Zo gaan zij niet stieren rennen en tomaten gooien maar zoeken zij de onbekende pareltjes uit. Zij willen meedoen aan fruitgevechten, menselijke torens, vaten rollen, en gekke verkleedpartijen.

Drone

Erik heeft de drone na de uitreiking al even uit kunnen proberen, maar er is nog wel wat oefening nodig voordat de drone mee op reis gaat. Erik wil met de drone het liefst mooie foto’s en video’s maken van plekken waar dit anders niet mogelijk was. De Hubsan X4 mini drone is een leuke drone die video’s maakt in 720p resolutie en heeft overdag een goed helder beeld.

1 Reacties

  1. JordyH

    Proficiat Erik!

Plaats een reactie