Drones.nl presenteert een aantrekkelijke winactie voor beginnende en gevorderde drone-bestuurders! Wil jij kans maken op een Hubsan X4 mini drone t.w.v. 99,99 euro? Doe dan nu mee en vertel ons via social media welke plek, locatie of bezienswaardigheid jij nog eens graag vast wil leggen met een drone. Op 16 februari 2015 maken wij de winnaar bekend.

Doe nu mee!

Om kans te maken op de gave Hubsan mini drone dien je het volgende te doen:

1. Like de Facebook-pagina, Twitter-account of Google+ pagina van Drones.nl 2. Reageer op een van deze social media pagina's op de vraag: 'Wat zou jij willen filmen met een drone?' 3. Je maakt nu kans op de Hubsan X4 mini drone!

Vergeet ook niet even je vrienden op de hoogte te stellen van de winactie door het bericht te delen! Na het aflopen van de winactie stellen we de winnaar op de hoogte via social media en op deze website.

Hubsan X4 mini drone

De Hubsan X4 is een kleine drone die ideaal is voor beginnende drone piloten. Ook voor experts is de Hubsan X4 ook een leuke gadget omdat je in de speciale expert modus loopings en figuren kan maken. Vlieg jij binnenkort rond met deze drone?! Hubsan X4 specificaties: • 2.0 megapixel HD camera • Frequentie: 2.4 GHz • 380 mAh LiPo accu • Gewicht: slechts 38 gram win-een-hubsan-x4-mini-dronewin-een-hubsan-x4-mini-drone

Actievoorwaarden

- De winactie eindigt op zondag 15 februari 2015 om 23:59 uur. - Deelname aan deze wedstrijd is kosteloos. - Deelnemers dienen 16 jaar of ouder te zijn - Deelnemers dienen een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland of België te hebben. - Deze actie is op geen enkele manier gesponsord of beheerd door Facebook, Twitter of Google+. - De winnaar wordt na afloop van de actie via de website en op social media op de hoogte gesteld. - Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. - Reclamatie over de uitslag van deze actie of over de prijswinnaar is op voorhand uitgesloten. - De gewonnen prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden. - Indien enig vermoeden van fraude bestaat, is Drones.nl gerechtigd deelnemer(s) te diskwalificeren. - Personeelsleden van Drones.nl zijn uitgesloten van deelname. - Drones.nl behoudt het recht de actie te beëindigen en geen prijs uit te keren, indien daartoe aanleiding is. - De prijs kan niet worden ingewisseld voor contanten en/of andere producten. - Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met deze actievoorwaarden. - Deze actie wordt georganiseerd door Drones.nl, gevestigd te ’s-Hertogenbosch.

43 Reacties

  1. rachid karraz

    Mijn buurmeisje stefanie, de amsterdamse daken... het zicht vanuit ndsm werf in amsterdam. mezelf vanuit hoger grond ;-) groetjes!

  2. Jan-Pieter van der Hoek

    Ik zou graag mijn eiland Bonaire in kaart willen brengen van boven. Hoewel er door enkele drone piloten al enkele filmpjes zijn gemaakt mag er officieel niet op Bonaire gevlogen worden met drones omdat het wetmatig nog niet vastligt. Ik hoop dat er dit jaar een "break through" komt van de lokale overheid en dat deze inziet dat er veilig gevlogen kan worden met de bijbehorende regels. Dus... mijn droom_ "Filmen op Bonaire". Met vriendelijke groet, Jan-Pieter van der Hoek (Bonaire)

  3. Achraf

    Ik wil graag een drone omdat ik in amsterdam sloterplas een foto wil.maken lijkt me heel mooi

  4. cor Fielmich

    Wil hem graag gebruiken voor mijn werk om de conditie van dakkapellen te belijken

  5. Frans Postema

    Ik dacht dat je via facebook of twitter moeste reageren? Of kan het hier ook ? groet Frans

  6. Ine

    Om het gedrag van wilde dieren te filmen.

  7. Beau Tijmen

    Hoi ik ben Beau Ik ben 10 en ik wou heel graag een drone maar ik mocht het niet van me ouders maar een kleine. Wel maar die waren best duur ik zou de heeeeeeeeeele wereld filmen lijkt me zo vet. Alvast bedankt Beau Tijmen

  8. Jan

    Alles wat er groeit. en bloeit en leeft in en rondom de amazone

  9. Rik van Ek

    Om te beginnen de prachtige natuur om mijn stadje, Utrecht! Dichtbij huis is geweldig mooi!

  10. Maurice

    Ik heb geen social media, dit is een bewuste keuze en probeer het dan op deze manier. Ik zou de drone willen gebruiken tijdens onze Scouting activiteiten. Als leiding bij de Scouts en voorstander om dit te moderniseren via techniek is een drone natuurlijk geweldig om onze activiteiten te filmen. Niet alleen op bijeenkomsten maar zeker op weekenden en kampen waarbij wij grote activiteiten neerzetten. Foto's vanuit de lucht geven een prachtig overzicht van ons terrein en het is van grote toegevoegde waarde om de leden en de ouders na het kamp te laten zien wat er allemaal is gedaan.

  11. wilmsen anita

    de kleinkinderen op hun speelplaats in de school

  12. Paula Hemmen

    Als dan die droom van een ballonvaart eindelijk uitkomt (eerst nog even sparen), neem ik deze droom van een drone mee en laat ik 'm rondjes om mij en de ballon vliegen om zo het uitzicht vast te leggen. Dat lijkt me geweldig!

  13. Nancy van Heck

    Ik zou graag deze drone willen winnen zodat ik mijn hond kan volgen wanneer ze weer eens heerlijk los in het bos loopt.

  14. Creemers Marc.

    Ik zou willen filmen met een drone om deze toestellen meer bekendheid te geven daar er een hele toekomst open licht voor deze markt en hoe meer bekendheid ,hoe meer mensen die interesse hebben. Denk maar aan de eenpersoons drone fiets, de drone scooter ,of de helicopters die ze nu aan ontwikkelen zijn!!

  15. jacqueline

    Wauw echt schitterend doe heel graag mee!

  16. Willem bakker

    Ik wil graag een drone omdat onze woon plek zo mooi is en ik heb nog maar 1 drone gehad en ik heb al heel veel plannen gemaakt wat ik met de drone ga doen en die andere is kapot door een crash en ik wil deze heel graag

  17. Karin

    ik zou heel graag de duinen willen filmen

  18. Josien Hillebrands

    Mijn ouders in de slaapkamer :p

  19. Darya

    Hmm deze Hubsan x4 mini zou ik graag willen gebruiken voor mijn 'goede voornemen van 2015'. Namelijk; hardlopen. Het lijkt me heel vet om mijn kunsten vast te leggen op een 'time lapse' achtig manier. Grote wensen, klein budget bij hedendaagse studentje. Liefs Darya (Ja studentje is volop actief op Facebook, Twitter en Google)

  20. AWLaan

    Ik zou hem op onze campervakanties meenemen om mooie plekjes voor onze hondjes in de omgeving te zoeken waar we kunnen gaan staan en om vogels van dichtbij te observeren. Ook vergeten we nogal eens waar we onze camper hebben geparkeerd, dan zoeken we hem op met onze drone. Verder kunnen we onze kleinzoons van 1 1/2, 4 en 6 ermee opsporen als ze de benen hebben genomen en ze vertrouwd maken met het gebruik van drones.

  21. Annie de Waal

    Lijk me erg leuk om mijn huis van boven af te filmen, super gaaf !! Ik doe graag mee :)

  22. will

    Ik zou graag de conditie van mijn eigen huis van boven af willen bekijken. Zit niet op Social Media, dus doe graag op deze wijze mee, als het kan. Ja, toch, hé?

  23. alain

    Mijn moeder woont in Frankrijk, ze heeft een waterput ,volgens de dorps bewoners is die te diep om af te dalen ,aan komende zomer zou ik graag dit willen bekijken met een drone..

  24. Elvira Lindner

    De Reeuwijkse plassen, het is zo prachtig mooi daar. Ik woon zelf in Gouda, dus dat is lekker dichtbij. Wat een te gekke actie :)

  25. Angelique Gijsbertse

    Elke mooie dag op het atelier, tijdens het modeltekenen, fotografie, keramiek en etsen.Natuurlijk ook door het raam naar buiten om de mooie Jordaan in Amsterdam vast te leggen. Een leuk kleurrijk beeld en een vreselijke orginelr weergave waarmee ik bezig ben, leuk voor later en nu.

  26. Rolf van der Meulen

    Ik zou wel graag de burj al arab willen filmen in Dubai omdat dat het enige 7 sterren hotel is en het is een mooi gebouw Groetjes Rolf van der Meulen

  27. Marianne

    Mijn kinderen willen er ons fort mee bewaken, als wij ouders van huis zijn. Een soort 'Home-Alone met een Drone!'

  28. bart altena

    Ik zou wel eens mijn huis willen filmen. Hopelijk krijg ik dan een minder schokkerig filmje omdat ik dan de camera niet hoef vast te houden

  29. Marijn van Roosendaal

    Ik houd erg veel van drones, ik wil er veel mee filmen, bijvoorbeeld mijn huis vanaf een ander perspectief, ook vind ik het leuk om hem een keer op vakantie mee te nemen. En natuurlijk nog veel meer(:

  30. Menno

    Ik zou mij filmen met de line up van fc Barcelona dat ik loop met Messi , of vette foto's maken van de natuur . Ik kan hem ook wel gebruiken want mijn eigen Drone is stuk gegaan hij was uitberijk en toen vloog hij het water in . A.u.b.

  31. Hans

    zou graag mijn volkstuin van bovenaf willen bekijken zoals de vogels het doen om te kijken waar we kunnen aanvallen .....

  32. Elle de Jonge

    Ik doe aan motorcross....lijkt me zo gaaf om door middel van een vieuw van boven af in beeld te brengen door welk prachtig landschap we mogen crossen. Dit geldt dan met name voor de officiele wedstrijden. Maar uiteraard ook voor trainingsdoeleinden. Vooral samen genieten met de crossers nadien......prachtig toch?

  33. anton

    Wil deze voor me werk Gebruiken. Ben bomenzager om onze klimlijnen naar boven te brengen.

  34. Atfreds

    ik wil graag model race wedstrijden opnemen van dichtbij.

  35. Jelle

    Ik zou graag actiefilmpjes maken met mijn vrienden.

  36. gertjan

    Heel graag leeuwarden van boven filmen! Lijkt me egt geweldig! Helaas het geld niet voor dit speelgoed

  37. Hans

    Mijn volkstuin van boven om te zien hoe alles groeit, en om de groene halsband parkieten te bekijken hoe die van bovenaf kijken waar ze neer kunnen dalen voor hun lekkere eten wat ze dan aanvreten voor de helft en dan weer een nieuwe nemen ...

  38. randy

    Ik zou graag het TT cirquit willen filmen en op fb willen zetten

  39. Fred

    Zou er de Grand Canyon mee willen filmen!

  40. Yasemin

    Super, ik heb de pagina geliked op Facebook! Wat wil ik graag filmen? - Mezelf terwijl hij hoog zit - Ik ben gek op voetbal en ik wil graag de wedstrijd filmen met de drone en mezelf ook terwijl ik daar ben - Wanneer ik in de tuin zit, de drone mijn zus' slaapkamer in laten vliegen en haar filmen, lekker geintjes uithalen dus - Mezelf filmen terwijl ik op vakantie in Turkije ben en daar aan het rondlopen ben de omgeving filmen - Terwijl ik gewoon in Nederland ben, de bezigheden vanaf de lucht filmen, wanneer ik leuke dingen doe met familie, bijvoorbeeld wanneer we aan het picknicken zijn, lijkt me supercool! - Mijn crush woont tegenover mij, ik wil de drone besturen naar zijn slaapkamerraam en hem stiekem filmen, zo kan ik hem bekijken en lekker zwijmelen!

  41. Jan

    Ik zou graag m'n vrouw mijn er mee willen laten dilmen tewijl ik met ons paard lang de polderbaan( start en landingsbaanvan Schiphol) draaf

  42. Denise Stoop

    Zodat ik de buurt in de gaten kan houden net zo als in de film Home Alone.. Je weet het maar nooit met inbrekers!!

  43. Hans

    ik wil Remon van Engelen aanbevelen voor de drone want hij is een goede collega

Plaats een reactie