Tijdens de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht staat er op de stand van PostNL een oranje DJI Phantom 2 drone. Het lijkt erop dat PostNL hiermee wilt aantonen dat drones in de toekomst een belangrijk onderdeel kunnen worden bij het bezorgen van pakketten. postnl_drone_pakketbezorging_webwinkel_vakdagen_dji.

Pakketbezorging

Vorig jaar zijn er al enkele grote post bedrijven gestart met het bezorgen van pakketten via drones. Drones kunnen gemakkelijk op moeilijk te bereiken plekken komen en kunnen veel tijd en geld besparen voor de postbedrijven. DHL gebruikt in Duitsland drones om pakketten met een hoge urgentie te bezorgen op het Waddeneiland Juist en ook de Franse koeriersdienst GeoPost test het bezorgen van pakketten via drones.

Webwinkel vakdagen

De Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht die plaats vond op 21 en 22 januari 2015 bood 250 e-commerce leveranciers die ervaring hebben met alle facetten van e-commerce. Het is de belangrijkste e-commerce vakbeurs in de Benelux en werd dit jaar voor de negende keer gehouden. dji_postnl_webwinkel_vakdagen_drone_pakketbezorgingdji_postnl_webwinkel_vakdagen_drone_pakketbezorging

0 Reacties

    Plaats een reactie