Didier Deschamps denkt dat de Franse ploeg bespied wordt.

Er zou immers een drone over het Franse trainingsveld zijn gevlogen bij een gesloten training. "Blijkbaar worden drones steeds vaker gebruikt", tekende Goal op uit de mond van de Franse bondscoach. "Het is niet aan mij, maar de FIFA moet ingrijpen. Wij willen namelijk niet dat we gestoord worden tijdens onze trainingen. Het is heel lastig om dit tegen te gaan." Deschamps werd ook naar het WK in Zuid-Afrika gevraagd, waar de Fransen in de eerste ronde eruit gingen. "Dat moet je nu niet aanhalen. We zijn nu op een WK in Brazilië en dat heeft er niks mee te maken. De sfeer in de ploeg is nu gewoon goed en de supporters staan achter het team", aldus nog Deschamps, die met zijn ploeg zondag Honduras bekampt.

0 Reacties

    Plaats een reactie